maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lahjapaketti nro. 3

Ja taas lahjapaketti postausta.
Tällä kertaa Tiina lahjoi minua postitse. Kiitos!

 Pakettiaa!

  "Kuka saa, kuka saa, lahjapussiin kurkistaa..?" ja TAAS se soi päässä.

 Kortti :)


    Paketti kokonaisuudessaan.                                                     

 Ensimmäiseksi isken kynteni Wild Mildin Matte lakkaan nimeltä Offshore, tämä on tällainen neonihtava liila, en oikein osaa selittää, ihana sävy. (jos joku ei tiennyt että tykkään liilasta laatikosta löytyy noin 40 liilaa lakkaa. :) ) Tämäkin ihanan sävyinen, mutta tuo haju. Pitäsköhän pistää Wild Mildille viestiä tuosta hajusta..?

 Seuraavaksi iskin kynteni Seppälän Nails lakkaan Hologram07:aan. Kiva vihreä, en ole aiemmin Nailsin lakkoja ostanut pullokoon ja muiden mielipiteiden takia. Nyt pääsen kokeilemaan, ja toivottavasti yllättymään positiivisesti. :)

 Seppälän kynsitarroja, söpöissä pääkallo kuoseissa. Näistäkin iski jo inspiraatio, eli kohta loppuu aika kun koitan kaikki inspikset toeuttaa.. :)

 Seppälän kynsikoriste niittejä. Tässä en oikein tykännyt tuosta "kiposta" kolosta? mikä lie, missä nuo niitit on. Muistaakseni mulla on jossain tyhjä koristerasia/purkki.. :)

Tiina laittoi mukaan myös silmämeikkejä joista ei itse pidä.

 Ensimmäiseksi L'oréalin disco smoking paletti. Kivan sävyisiä, ainoa mikä ehkä kummastuttaa, niin on jälleen keltainen. Mikähän mulla on keltaista vastaan? ehkä mä siitäkin joskus vieroitun pois.

Sitten on vuorossa Yves Rocherin Bleulet et jacinthe paletti. jossa on  tuollainen hopean harmaa ja tuollainen tummansininen paletti. Ooh, nämä ovat niin mun sävyjä. Kuluu varmaan muutamassa viikossa loppuun kuhan saan taas meikkikärpäsen kiinni.. :)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä eyeliner L'oréalilta, tässä oli aivan mahtava tuo sivellin nyt vain odotan että millon jaksaa vääntää rajaukset ja testaan kuinka sirot ja siistit rajaukkset tuolla saa.. Sivellin on sellainen sopivan jämäkkä :)

Ajattelin että kun kaikki 11 pakettia ovat minulle saapuneet, niin otan kuva jossa on kaikki tuotteet jotka oat tulleet, paitsi kissan lelut ja namit ja tuollaiset.. :)

Josko seuraava postaus olis jo sit joku kynsiaiheinen?

 

8 kommenttia:

  1. Mulla on myös yksi matte-sarjan lakka, jonka haju on myös aivan järisyttävän hirviä o_o Ehkä se on niille ominainen haju?

    VastaaPoista
  2. No se voi olla niille ominainen haju. Voishan sitä kysyäkkin sieltä että miksi se haisee niin hirveelle, ja voisko sille tehä jotain.. :)

    VastaaPoista
  3. Oot saanu muilta tähän mennessä tosi kivoja paketteja, ja tosi kiva kuulla, että tykkäsit myös mun lähettämästä paketista! :)

    Kannattaa muuten oikeasti kysyä sieltä Wild & Mildilta tuosta hajusta, voihan se olla, että ne vois asialle tehdäkin jotain.

    VastaaPoista
  4. Hei! Vaihdoin blogini url-soitetta, eikä se ole päivittynyt lukuluetteloon automaattisesti. Jos sinulle ei näy blogini uudet postaukset, niin liity uudestaan lukijaksi niin sitten pitäisi näkyä :)!
    http://lifestyleandnails.blogspot.fi/

    Terkuin: Pinja :)

    VastaaPoista
  5. Noi luomivärit on kyllä ihania! :) Tiedätkö ollenkaan onko tuota Loréalin palettia myynnissä enää? :) Mä näin sitä viimeksi kesäkuussa enkä ehtinyt sitä ostaa itselle joten lainaan aina kaverin palettia! :D

    http://taru-tarun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todellakaan tiedä löytyykö, toki jostain sokoksen alelaareista voi tehdä löytöjä.. :) Eli alelaareja penkomaan. :)

      Poista

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!