lauantai 13. heinäkuuta 2013

Tukkaa. tukkaa ja tukkadi tukkaa.

Ja jälleen häikäisen otsikon keksimis taidoillani.

 Tällä ylemmällä kuvalla viimeksi vihjailinkin että mistä on tänään kyse. Ja kyse on Flip in lisäkkeistä.
Olen jo pitemmän aikaa miettinyt jos tällaisen itselleni tekisin, ja etinkin sitten ohjeita netistä. Löysin Cupcake Viivin loistavat ohjeet joiden perusteella aloin sitten tehdä itselleni tukkaa.

Ja kuten teistä moni huomaakin niin tämä ruskeamusta hius ei sekoitu omaan hiukseen luonnolllisesti, mutta tämä olikin enempi harjoittelu tukka.

Hius on syntettistä, (eli muovia) 50cm pitkää ja hiusnauhaa oli 150cm. Leikkasin koko hiusnauhan oikean mittaisiin palasiin jonka jälkeen otin langan ja neulan kauniisen käteen ja aloin törkkiä sormia neulalla.
Kun kaikki hiusosiot olivat yhdessä, otin noin. 1cm mittaiset kuminauhan pätkät molempiin päihin ja ompelin niistä lenksut. Vielä oikean mittainen siima pään ympäri (tämä oli haasteellisin tehtävä) ja voéla! Tukka valmis.

Pitää ottaa tästä vielä kuvia siitä miten laitat päähän mutta sanoin. Vippaat vehkeen päähän kuin pannan ja harjaat hiukset lisäkkeen päälle. :)

 Tämä tukka olikin pääasiassa harjoittelutukka, eli jos tätä tulisi pidettyä, niin hankin oikean värisen tukan aitohiuksella.

Tukka letillä, jotta teko tukka ei erottuisi niin selkeästi.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!