sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Paketti nro.2

Elikkä tälläkertaa on vuorossa paketti nro.2

Toisen paketin lähetti Jjohanna, kiitos ihanasta paketista.


                          Koko paketin sisältö, tästä paketista en muistanut ottaa kurkkaus kuvaa..

Kesäinen ihana paketti.

                                                        Mukana tullut saattokirje :)

 Ensimmäinen lakka on Wild Mildin Matte Blind love. Iihana neon pinkki, niitä ei voi koskaan olla liikaa, siis mitään neoneita. Ainoa miinus, tuo haju, ne joilla on wild mildin crackle lakkoja tietää mistä puhun. Huh. Mutta Pinkki, mutta Neon ja niin ihana.

 Seuraavana olikin Gina tricotin 69 Rasberry, nimensä mukaisesti vadelmansävyinen pinkkiliila lakka.

 Ja ensimmäinen Color Clubini sävyssä Almost famous, ja btw. tämä on ensimmäinen keltainen lakkani. Olen aiemmin vierastanut keltaista lakkaa, mutta nyt odotan innolla että pääsen kokeilemaan tätä kynnelle. Ideakin on jo valmiina.. :)

 Ja jälleen water decaleita, edelleen näitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja nämä on ainakin ihan ylisöpöjä. purr. Tommosia kovis pupuja. :)

 Rankalaismanitarrat.. Näistä mulla on huonoja kokemuksia, kun olivat liian kapeat omalle kynnelle.. Josko nämä olisivat oikean levyisiä. Ainakin raaka-arviolta vaikuttavat hyviltä.. :)

 Käsirasvaa. Tätä täytyy eka kokeilla varovasti pienelle ihoalueelle, ennenkuin levitän koko iholle. Sillä se ssältää macademian? pähkinää. En usko että siitä mitään reaktioita tulee, mutta parempi katsoa kuin katua.. :)

Toinen rasva, tämä on kokovartalolle soveltuva, mutta eiköhän se käsiin mene. Olen joskus kuullut hyvää spritualin rasvoista, joten odotan innolla miltä tämä tuntuu, jos hyvä alan metsästämään isompaa putelia.. :)

Kaikenkaikkiaan ihana, kesäinen ja hyödyllinen paketti. Kiitos Jjohanna. Toivottavasti osaan lahjoa sinua myös miellyttävällä paketilla. :)



1 kommentti:

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!