keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Hämeenlinnan kynsihörhöilijöiden miitti! vol. 1

Eli meillähän oli viime sunnuntaina 15.9. Hämeenlinnassa kynsiharrastajien miitti. 16 ihanaa naista, sekä Saran Nalle, joka jäi meille hovikuvaajaksi. Iso kiitos siis Nallelle, koska itse ainakin unohdin kuvata. (Ja ne kuvat jotka otin, tärähtivät ja plääh.
Joten postauksen kuvat eivät ole itse ottamiani.

Ihan ensimmäiseksi jo pihalla törmäsin Saraan, tunnistin hänet välittömästi hiuksista. Kyselin sitten että josko he tarvitsisivatkantoapua. Tapaaminenhan oli Hämeenlinnan Seminaarin koululla, jossa Kaisa olikin meitä ottamassa vastaan. Onneksi sillä koulu olikin aika sokkeloinen.

Kun pääsimme paikan päälle, laitoimme tuomamme sponsorituotteet pusseihin/arpajaispalkintopöydälle.



Tapaaminen aloitettiin ruokailemalla. Kiitos Kaisalle ja Pauletelle. Kaikki oli niin hyvää, varsinkin nuo salmiakkimuffinssit. Oi nam.



 Kun kaikki olivat syöneet napansa täyteen, siirryimme istuskelemaan sohville ja teimme pienen esittelykieroksen, jossa kerroimme hiukan itsestämme ja kynsiharrastuksestamme.
Tämän jälkeen kaikkien sormet syyhysivät lakkapussukoiden kimppuun, joten seuravaksi kaikki keskittyivätkin pussukoihin.


Tämä näky olikin houkuttava.

Minä, Moona, Kirsi, Mari, Saara, Pirjo, Paulette

Olimme juuri saaneet luvan heittäytyä kassien sekaan. Tässä vaiheessa huone täyttyi ilahtuneista sekä yllättyneistä äännähdyksistä. Yritin pitää itseni kasassa etten ala hihkua, kun avaan pussukan. Mutta onneksi kaikki olimme kuin lapset jouluaattona.

Kaisa fiksuna naisena heittäytyi lattialle tutkimaan pussukkaansa.
Kaisa, Sara, susanna, Heidi, Suvi ja suvin pikkuinen kynsihörhö.

Pussukoihin tutustumisen jälkeen oli vuorossa arvontaa. Musta oli ihanaa kun kaikille osallistujille saatiin arvonnasta palkinto koottua.

Onnettarena meillä toimi Saran Nalle.Huomatkaa että, yritä taustalla kuvata tätä arvonta tilaisuutta. :)

Tietenkin meidän piti ottaa perinteinen käsikuva. Omat kynnnet olivat tylsästi pelkillä aluslakoilla, sillä lauantaina ei ollut minun kynsipäiväni.

Laitoimme kädet sydämen muotoon.

Otimme vielä ryhmäkuvan. Ihania naisia.
 Kiitos ihanat naiset, oli aivan mahtavaa tavata teitä kasvotusten. Toivon ja uskon ettei jäänyt viimeiseksi kerraksi.

Muitten miittiin osallistueiden blogeja, käykää toki katsomassa:


Sponsoreista, miittipussukoista ja arvontapalkinnoista, kerron sitten erillisessä postauksessa. Teen myös miitistä oman erillisen sivun joka valmistuu tämän viikona aikana.







7 kommenttia:

  1. hei! onko noita miittejä useinkin kun olisin kiinnostumut tulemaan, mutta en ole edes ikinä tiennyt tiennyt että näitäkin järjestetään:)

    www.hyperactivechildd.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Näitä järjestellään aina sillon tällön ja melkeinpä jokaiselle alueelle on omat miittinsä. Yllättävän paljon meitäkin tässä hämeenlinnan ympäristössä on.. https://www.facebook.com/groups/kynsikoristelut/ tuolla aina sillon tällön huudellaan miiteistä.. :)
    Toivottavasti joskus pääset osallistumaan. :)

    VastaaPoista
  3. Oli tosi kiva nähdä! Sä oot niin mukava :3

    VastaaPoista
  4. Eiköhän ens viikolle saada järjestettyy tapaaminen, ja täytyisi ottaa tavaksi tavat muita harrastajia säännöllisesti. Miitti oli aivan ihana. :)

    VastaaPoista
  5. http://zenisblogger.blogspot.fi/
    Käy kurkkaa jos kiinnostuit blogista ni liity ihmeessä lukijaksi :)

    VastaaPoista

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!