torstai 11. lokakuuta 2012

Ostoksia ja pinkettirakkaus

Olipas taas jääny tämä kirjoittelu, eilen piti laittaa löytämistäni ostoksista postausta, mutta olin illalla niin poikki, etten jaksanu.

Noh mutta tosiaan eilen kävin seppälässä katsomassa sesonkiale-vaatteita. No en löytänyt. Samalla koitin katsoa jotain ihanaa villatakkia johon upottautua näin kylmällä säällä. Mutta seppälästä sitten tarttu mukaan kaikkea muuta ihanaa. :)

                                                 Kaikki muu on seppälästä paitsi Kiss:n lakat




 Aivan ihanat Flormarin 437, 438 jotka näyttävät ihan samanvärisiltä, mutta 438 sinisempi kun taas 437 on vihreämpi. Sitten löysin tuon upean kullanvärisen JG452.

Noita Duochromejakin pitipari kotiuttaa. :) 03, 06 ja 07. Kynnelle pääsyä odottavat vielä. Eiköhän ne äkkiä pääsekin. Nää metalliset lakat vaan säväyttää..

Wild mild:n lakkoja kotiutin neljä: C.A.T.C.H , Pretty sunshine, Polarbear sekä fashio passion.

Pretty sunshine on ihana oranssi jossa kultashimmeriä. Hurr Tuo fashion passion on myös varustettu kultaisella shimmerillä, mutta siinä sitä on vähemmän kun sadasta kuvasta yhessäkään ei näkynyt. :/

Sitten vielä Kissin pääli- ja aluslakka molemmat kynttäkovettavia. Tuo aluslakka myös hiukan kirkastaa kynsiä, pmikä on pelkästään plussaa :)



                                              Päätin kokeilla tuota fashion passion lakkaa..



 Kaupasta tarttui mukaan myös fööni ja kasvonpesuaineita ja parihassua rasvatuubi ja purnukkaa. Varaudun jo talveen. :D



                                          Petta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!