tiistai 16. lokakuuta 2012

Paketti ja asiallisten kynsien haasteellisuus

 Mimaxin tilaus kotiutui eilen, en enään edes muistanut mitä kaikkea sieltä olinkaan tilaillut.
Alessa ollut leimaus setti tarttui mukaan, samoin kaksi hyrrää helmenpuolikkaita eri väreissä sekä water decaleita ja tarroja. Jee.


Heti päätin kokeilla leimailua kiekolle ja pyhpyh. Enhän mä vielä osaa mitään ja nuo kun on ranskis leimoja, olis ehkä helpompi harjotella pikkukuvilla. Noh pitää tilata muutama laatta.. :) Mulla on kert hyvä syy tilata.


 Sain viime torstaina kutsun sinne koulun haastatteluun, joka on tänään. Joten pitkään mietittyäni ajattelin tehdä jotkut siistit ja asialliset kynnet. Ei ole helppoa ei. Kun ranskiksen kanssa menee aivan ketuilleen, joten ajattelin ensin duochromeja. Ei oikein natsannu. Sitten ajattelin näitä kultasia.


 Mielestäni nää oli hirveen kivat mutta, kauppareissulla onnistuin kuorimaan oikean käden etusormen lakoista, joten taas meni kynnet vaihton. Huoh.

 Näissä käytetyt:

 Kiss Diamond hard
Flormar JG 452
Kiss Glass Shine
Helmenpuolikkaat
Pinsetit

No kotiin päästyäni lakat vaihtoon ja, pitkään mietin että mitäs sitä sit tekis. Idea! Putsasin kynnet niin huolellisesti ettei lakkaa tai mitään muuta kökköä jääny mihinkään. Laitoin kirkastajaa, jonka jälkeen alus- ja päälilakat. Avot. Siistit ja asialliset. Tylsäthän ne on. Mutta  voivoi.

Illalla lisää laukkauksia, jos vaikka tekis uusia :)

                               Petta

2 kommenttia:

  1. Oon pari kertaa meinannut ostaa ton Flormarin lakan, mutta aina on löytynyt jotain ihanempaa. Mutta toi näyttää kyllä niin ihanalta sun kynsillä että joudun ehkä ostamaan :D Onko se kuinka peittävää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika peittävä, ainoo että kuivuvuus todella hidasta ja siveltimen jäljet jää herkästi.. Kannattaa olla lakkaa tasottava päälyslakka.. :)

      Poista

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!