perjantai 2. elokuuta 2013

Hiphei, minä täällä taas!

Kyllä se on jännä kuinka tuo koulu ja työt vie harrastuksilta aikaa, tuntuu että en kerkiä ikinä lakkaamaan kynsiä vaikka väh. jokatoinen päivä lakat vaihtuu.. Herkästi kyllä kynsille jää yksvärinen lakkaus ilman mitään sen kummempia.

Nyt viimeiset päivät aikaa pitää pitkiä kynsiä, maanantaina alkaa taas työharjoittelu joten sunnuntaina itkua vääntäen pitäis kynnet lyhentää.. Nyyh..
Noh jos sitä nyt kerkeis jotain näille kynsille tekemään ennen sitä. Niin ja voi onneks kynsiä lakkailla lomapäivinä.. :)



Päätin eräänä kauniina päivänä lakata kynnet pitkästä aikaa liukuvärjätyiksi.. Decalit kuulukin jo mun perusvalikoimaan.. :) Lakkoina Wild Mild  Matte sarjan lakat Blind love ja  Offshore. :)

Lakkojen koostumus oli kyllä aika jämäkkää, tuntu että lakka ei oikein levittyny ja sitä tuli todella paljon kerralla kynnelle. Mutta on ne niin iihanan värisiä.


Kuten näkee, decalit on kovassa käytössä. Ai nämä ovatkin elämäni ensimmäiset keltaiset kynnet. Hiukka harmittaa että lakka kupliintui decalin alta.. Murrh. Lakkana Color Clubin almost famous.


Niin ja tulin toisiin aatoksiin noiden lahjapostausten kanssa, jaksatteko niin montaa lahjapostausta, aloin miettimään josko niitä tuotteita sitten esittelisi kun ne tulevat käyttöön?

Mitä mieltä te olette?

Tässä vielä koko kuukauden saalis, tila loppui lakkalootasta kesken, pitäiskin keksiä että miten siihen saisi lisää tilaa?


2 kommenttia:

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!