maanantai 12. elokuuta 2013

Lissää keltaista, kiittos!

Mähän sain lahjaringin kautta elämäni ensimmäisen keltaisen lakan, color clubin almoust famous, jonka jälkeen totesinkin "hei, keltanen onkin ihan kiva väri!"

Ostinkin sen edellisen lakkaostosten yhteydessä kaksi uutta keltaista, Neonin ja pastellin. Ehkä nämä ovat nyt ihan riittävä varasto keltaisista lakoista? ehkä..

Noh koska  tuo pastellikeltainen lakka himotutti lakka laatikossa, päätin lätkäistä sitä kynsille.
Lakka on muuten tosella loistava levittyvyyden ja kuivuvuuden kannalta. Peittävyydessä olisi parantamisen varaa, mutta siis pahinta oli tuo sitruunan tuoksu! Siis hyyh, se ei kyllä nyt sytyttänyt lainkaan..
Kaiken lisäksi kaikki öttiäiset löysivät mut kun kävin ulkona. eli saa jäädä talvilakaksi kun öttiäisistä ei ole riesaa..


Laitoin lisäksi nimettömiin kukka tarrat, joista olin kerinnyt unohtaa että ne kupruilevat niin hirveästi. että meni hermo tuohon kupruiluun ja lakatkin vaihtuivat aika pikaisesti, muutaman tunnin koitin siedättyä tuohon kupruiluun. En kyennyt


Näissä kahdessa viimeisessä kuvassa lakka näyttäytyy melkein oikein. se on juuri tuollainen todella hempeä keltainen. Kaunis lakka.

 Ja tässä näkee kupruilut. Huooh. Kerrankin tein kivat kynnet joilla malttaisin muuten olla useammankin päivän niin ei. Kai se on vaan kokeiltava aina kantapään kautta.


Lakka on pullossakin jo niin kaunis, melkein syötävän söpön värinen. Puss!

Käytetyt:

- W7 aluslakka
- Rimmel Lemon drop
- O.P.I. Top coat
- Kukka tarrat, Mimaxilta


2 kommenttia:

  1. Mä ite tykkään tosta lakasta ja sen tuoksusta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo lakan värihän on aivan ihana, haju ei vaan oo ihan mua varten..

      Poista

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!