perjantai 2. marraskuuta 2012

Viikon kestävää.

Tein taas kerran ns. kestolakkausken, eli en muka kerinnyt ottaa lakkoja pois ja vaihtaa, mutta onneksi nämä nyt sentään olivat suht kivan näköisetkin. :)

Laitoin nämä kun menin siskollani käymään tuolla Keravalla, ja siskoni heti kyseli että onko mulla geelit.
Kerrankin pystyin vastaamaan rehellisesti että ei ole ei!
Ja kuulemma ensi vierailulle pitää ottaa kynsihärpäke jutut mukaan että saan tehä sille kynnet. Ja mitähän siitäkin sit taas tulee. Huoh. Itelle kun osaa just ja just tehä, niin osaanko sit muille? Juu en.

Varsinkin kun mun sisäinen perfektionistini nostaa rumaa päätään aina kun teen kynsiä. Toisaalta kiva että se on vielä hengissä, mutta voisko se iskee sit vaikka myöhemmin koulujutuissa?

Eli noista kynsistä oli oikeastaan enemmän riesaa kuin iloa. :D Jos niin voi sanoa.


 Tosiaan näihin kynsiin käytin taas avolta saatua Mavalan Lisboa lakkaa, ja musta toi on ihanan värinen, hiukan Golden rosen Metallics 12 oloinen lakka, just sellanen että sen voi pistää aina. Harmi vaan että tota Metallics, ja oikeestaan koko Golden rose lähti meidän seppälästä :/ En sit kerinny tarpeeks hamstraamaan niitä.

Mutta tosiaan aiheeseen! Mavalan lakka ja Kiss:n nailartlakka silver glitterillä ja valkoisella 2way nailart lakalla vetelin viivoja ja vö´la! En edes laittanut päälilakkaa, kun se meni ja loppui ennen näitä kynsiä, ja silti hyvin pysyi.


 Alla on sen viikon jälkeiset kuvat. Eli ei pahemmin mikskään menny mitä nyt kärkikulumaa, ja muutama naarmu, mutta lakka ei lähteny missään vaiheessa lohkeilemaan, joten pakko sanoa että Mavala tekee kestäviä lakkoja. :)



Tässä jälkimmäisessä kuvassa näkee hyvin tuon kuluman määrän. Aika pieni siihen nähden että päivisin tulee naputeltua konetta ja välillä se on vaan pakko kotona tiskata.

Mutta näillä tunnelmilla etiäpäin. Kohta alkaa koulu!

 

                                                                          Petta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näpytteleppä terveisesi. Kommentit on aina tervetulleita!